loader image

MÉRNÖKI TEVÉKENYSÉG, GYÁRTÓI TAPASZTALATTAL…

Hozzáértő, képzett tervező gárdánk kiemelten kezeli azokat a minőségi követelményeket, amelyek gyártmányaink élettartamát, működőképességét meghatározzák, valamint munkájuk során ötvözik a több évtizedes tapasztalati tudást a jelen kor technológiájával, 3D CAD modellezési folyamatokkal és mechanikai szimulációs vizsgálatok alkalmazásával.
Legyen az akár Önök által megtervezett, vagy mintadarabok formájában átadott,
– fogaskerék
– fogazott tengely
– kúpkerék
– csigakerék
gyártása, vagy sérült (kopott vagy törött) alkatrészek rekonstrukciós tervezésére és kivitelezése.
Gépelemek papír alapú rajzainak digitalizálása, gyártási és archiválási célokkal, az adott feladat előírásainak megfelelően!
Mindezeken felül vállalunk műszaki tervdokumentációk készítését CAD szoftverek segítségével papír alapú műszaki rajzból, vagy annak digitális fényképéből.
Vállaljuk továbbá a tönkrement, elhasználódott mezőgazdasági és munkagép váltók hibafeltárását, a javításhoz szükséges alkatrészek gyártását és a váltó javítását, szükség esetén a váltó felújítását.

Tovább a galériára

Az alábbi űrlap kitöltésével Ön ajánlatot kérhet a mérnöki tevékenységgel, illetve egyedi megoldásokkal kapcsolatban. Kérjük, elérhetőségi adatait pontosan adja meg. Az ajánlatkérés elküldése után munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot: