loader image

Mezőgazdasági- és munkagép alkatrészek

gyártása és felújítása

Cégünk jelentős tapasztalattal rendelkezik régi és új típusú mezőgazdasági és munkagépek (RÁBA, JOHN DEERE, NEW HOLLAND, BYRON, NEW IDEA, PLOEGER, CLAAS, SCANIA, MAN, stb.) utángyártott alkatrészeinek előállításában. Az általunk gyártott alkatrészek (fogaskerekek, lánckerekek, bordás tengelyek, szöghajtás elemek, csiga hajtások, hajtóművek, differenciálmű alkatrészek, váltó fogaskerekek, stb.) minőségben megegyeznek az eredeti termékek minőségével vagy még annál is jobbak (magasabb az alapanyag szakítószilárdsága). Ezzel szemben az alkatrészek árszínvonalban kedvezőbbek a gyári áraknál, köszönhetően rugalmasságunknak és gazdaságos szervezeti felépítésünknek.

Eltört, elkopott alkatrészek esetén képesek vagyunk akár minta alapján történő rekonstrukciós tervezésre és gyártásra is.

Tovább a galériára

Az alábbi űrlap kitöltésével Ön ajánlatot kérhet a mezőgazdasági- és munkagép alkatrész gyártással, megmunkálással, illetve egyedi megoldásokkal kapcsolatban. Kérjük, elérhetőségi adatait pontosan adja meg. Az ajánlatkérés elküldése után munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot: