Tisztelt Látogatónk!
Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a főként fogazott elemeket gyártó üzemünk lehetőségeit!
A fogaskerék az egyik leggyakrabban használt gépelem, hajtómű pedig szinte valamennyi járműben és üzemben előfordul a világon. Társaságunk ezeknek a termékeknek előállításában, karbantartásában és felújításában rendelkezik kiemelkedő tapasztalatokkal.
Az egykori Diósgyőri Gépgyárból átalakult társaságunk több mint 85 év gyártási és tervezési tapasztalata párosul, több mint 60 megmunkáló gép gyártási kapacitásával, és az azokat üzemeltető munkatársak kiváló szakmai felkészültségével.
Felkészült és folyamatos kihívásokat kereső csapatunk készséggel áll rendelkezésre az Önök által megtervezett, vagy mintadarab(ok) formájában átadott, esetlegesen sérült alkatrészek rekonstrukciós tervezésében és legyártásában. Igény esetén helyszíni felmérést és helyszíni konzultációt biztosítunk partnereink számára.

Minőségpolitikánk
Célunk a régi és új partnereink elégedettségének megszerzése és biztosítása.
Ennek alapján határozzuk meg minőségirányítási céljainkat, korszerűsítjük minőségirányítási rendszerünket, melyet az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány fejlődésével összhangban folyamatosan továbbfejlesztünk.
Társaságunk minden dolgozója teljes felelősséggel tartozik az általa elvégzett munka minőségéért. Kötelessége a minőségirányítási célok eléréséért legjobb tudása szerint dolgozni, és a gyártási folyamataink minőségének javításában aktívan részt venni.

„PONTOSSÁG ÉS MINŐSÉG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL”

MSZ EN ISO 9001:2009
MSZ EN ISO 9001:2015