loader image

BEMUTATKOZÁS

A fogaskerék az egyik leggyakrabban használt gépelem, hajtómű pedig szinte valamennyi járműben és üzemben előfordul a világon. Társaságunk ezeknek a termékeknek előállításában, karbantartásában és felújításában rendelkezik kiemelkedő tapasztalatokkal.
Az egykori Diósgyőri Gépgyárból átalakult társaságunk több mint 85 év gyártási és tervezési tapasztalata párosul, több mint 60 megmunkáló gép gyártási kapacitásával, és az azokat üzemeltető munkatársak kiváló szakmai felkészültségével.
Felkészült és folyamatos kihívásokat kereső csapatunk készséggel áll rendelkezésre az Önök által megtervezett, vagy mintadarab(ok) formájában átadott, esetlegesen sérült alkatrészek rekonstrukciós tervezésében és legyártásában. Igény esetén helyszíni felmérést és helyszíni konzultációt biztosítunk partnereink számára.

 

Cégbemutató anyag letöltése

GYÁRUNK MÚLTJA

Üzemünk a korabeli magyar gépgyártás élvonalát jelentő társaságának, a Diósgyőri Gépgyárnak (DIGÉP) volt az egyik vezető üzemegysége. Üzemünkben végezték a DIGÉP által legyártott gépelemek és más alkatrészek fogazattal történő ellátását, függetlenül attól, hogy az ágyúba vagy egy precíziós szerszámgépbe került végül beépítésre.

A 90-es évek elején sok más magyar nagyvállalathoz hasonlóan a DIGÉP is  több kisebb, specializálódott részre bomlott.

Ekkor vált külön üzemünk is, amely a fogazott alkatrészek gyártásának különleges tudását hozta magával.

GYÁRUNK JELENE

Társaságunk vezetősége az elmúlt években megújult. Ezzel párhuzamosan fiatal, multinacionális cégeknél gyakorlatot szerzett kollégák érkeztek, a meglévő tapasztalt és nagy tudású szakembereink mellé.

A korábban is rendelkezésünkre álló, fogazott alkatrészek  gyártásához szükséges valamennyi műveletet lefedő, gépi forgácsoló kapacitásunkat tovább bővítettük.

Képessé váltunk a partnereinknél felmerült egyedi, kis és közepes sorozatú gyártási igények kielégítésére.

Igazodva a partneri és munkavállalói igényekhez teljes körűen felújítottunk egy 2400 m2-es üzemcsarnokot, amelybe átköltöztettük valamennyi megmunkáló gépünket (több mint 70 db) és a kapcsolódód kiszolgáló egységeinket.

A költözésnek köszönhetően immár dedikált területet tudunk biztosítani a különböző technológiai csoportoknak pl: CNC, mérőszoba, minőség-ellenőrzés, hajtómű szerelő és felújító részlegünk.

GYÁRUNK JÖVŐJE

A piaci és partneri igények folyamatos figyelemmel kísérésének illetve elemzésének eredményeképpen, elkezdtük a 2019-ben átadott új csarnokunk második fázisának tervezési és tereprendezési munkálatait.

A gyártóterület bővítéssel párhuzamosan fejlesztjük a fejépületet is, ezzel  biztosítva helyet a jövőbeni fizikai és szellemi kollégáink számára.

Ezzel a bővítéssel teret kapunk termékportfoliónk további kiszélesítésére és egyúttal adottá válik minden egy nagyobb partnerrel, multinacionális céggel történő, mély integrációt igénylő együttműködésre is.

Minőségpolitikánk

Célunk a régi és új partnereink elégedettségének megszerzése és biztosítása.
Ennek alapján határozzuk meg minőségirányítási céljainkat, korszerűsítjük minőségirányítási rendszerünket, melyet az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány fejlődésével összhangban folyamatosan továbbfejlesztünk.
Társaságunk minden dolgozója teljes felelősséggel tartozik az általa elvégzett munka minőségéért. Kötelessége a minőségirányítási célok eléréséért legjobb tudása szerint dolgozni, és a gyártási folyamataink minőségének javításában aktívan részt venni.

„PONTOSSÁG ÉS MINŐSÉG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL”

MSZ EN ISO 9001:2015